Εποχή σποράς: 1 – 15 Μαΐου

Θερμοκρασία σποράς: Ιδανική θερμοκρασία νερού στους 12oC

Έδαφος : Πρέπει να κρατά καλά το νερό, να περιλαμβάνει περίπου 50% περιεκτικότητα σε άργιλο

Άρδευση: Ποσότητα νερού 1100 – 1400 m3 / στρέμμα

Εποχή συγκομιδής:  Τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου

Μέθοδος συγκομιδής: Θεριζοαλωνιστικές μηχανές και χέρια


Ασθένειες:


Εχθροί και ζιζάνια ρυζιού:

 

Πηγές:https://www.haifa-group.com , http://www.gaiapedia.gr , https://en.wikipedia.org

Αφήστε μια απάντηση