Αποστολή μας, Η παραγωγή σου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Η STREMA.GR είναι η ομάδα των παραγωγών, των μεταποιητών, γεωπόνων και όλων όσων ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα. Ένα δίκτυο ουσιαστικής συνεργασίας παραγωγών, εταιριών και εξειδικευμένου προσωπικού, που θα λύνει προβλήματα και αποκαλύπτει δυνατότητες.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Βοηθάμε τα μέλη μας να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους και να καινοτομούν στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με ανταγωνιστικό τρόπο.

Βοηθάμε τους παραγωγούς και τις εταιρίες να περιηγηθούν σε ενα μέλλον αβεβαιότητας που απορρέει απο τις εξελισσόμενες αγορές εμπορευμάτων την κλιματική αλλαγή και την άνοδο της ψηφιοποίησης.

Αναπτύσουμε προσεγγίσεις που βοηθούν τους παραγωγούς και τις εταιρίες διαχείρησης γης να οδηγηθούν σε λειτουργικές βελτιώσεις.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Στην Strema.gr θα έχετε πάντα τις καλύτερες προτάσεις για εσάς και την καλλιέργεια σας. Είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα, σε κάθε απορία και σε κάθε σκέψει. Είμαστε εδω για να είσαι ασφαλής σε όλη την πορεία της καλλιέργειάς σου. Υπόσχεσή μας η επιτυχία σου.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Μέσα απο την πολυετοί εμπειρία που διαθέτουμε μένοντας πάντα δίπλα στους καλιεργητές συμβουλεύοντας πάντα με τις καλύτερες ιδέες για τις καλλιέργειες είμαστε εδω για να αναδείξουμε την ελληνική αγορά να φέρουμε  όλους τους καλλιεργητές κοντά γιατι όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε μακριά.

Μπες στην ομάδα του Strema.gr

Γίνε Μέλος
Γίνε Μέλος