Η ΓΑΙΑ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή, αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή και διακίνησης πόρων σποράς, καθώς και στην εμπορία βυνοποιήσιμου κριθαριού για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Θεσσαλονίκη, από το μεράκι των ανθρώπων της να παράγουν και να αποδίδουν στους Έλληνες παραγωγούς πιστοποιημένους σπόρους υψηλής αξίας. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 5ο χλμ. Σίνδου – Χαλάστρας με καλυμμένους αποθηκευτικούς χώρους 3,5 στρεμμάτων και 3 σιλό αποθήκευσης χωρητικότητας 800 τόνων. Επιπλέον, οι ιδιόκτητοι χώροι αποθήκευσης στο νομό Λάρισας οδήγησαν στη δημιουργία ενός δεύτερου σποροπαραγωγικού κέντρου στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα σποροπαραγωγής και χρησιμοποιώντας μηχανήματα και εργαστηριακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τον καθαρισμό, την χημική επένδυση, την συσκευασία και τον έλεγχο των σπόρων, η ΓΑΙΑ Α.Ε. διασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας.

Εκτός όμως των σπόρων που παράγει η ίδια, η ΓΑΙΑ εισάγει και διακινεί στην ελληνική αγορά πατατόσπορο, υβρίδια καλαμποκιού, σόργο, σόγια, τριφύλλια και σπόρους χλοοταπήτων από αξιόπιστες εταιρείες εντός και εκτός της ευρωζώνης.
Για την πώληση των σπόρων που διαθέτει, η εταιρεία απευθύνεται σε καταστήματα γεωργικών εφοδίων και συνεταιρισμούς
σε Ελλάδα, Κύπρο και πολλές ακόμα χώρες της κεντρικής και νότιας Ευρώπης.

Η μεγάλη μας προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια, έχουν δώσει τη δυνατότητα στην ΓΑΙΑ Α.Ε. να εκπληρώσει πολλούς από τους στόχους της.Το μακροπρόθεσμο πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και την εξέλιξη των συνεργασιών μας, ώστε να είμαστε σε θέσηνα παρέχουμε ακόμα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: gaiaseeds.gr

5ο ΧΛΜ. Επ. Ο. Σίνδου – Χαλάστρας
Τ.Κ. 57300, Χαλάστρα Θεσσαλονίκη

+30 2310 752 393

info@gaiaseeds.gr

Αφήστε μια απάντηση