Πρώτα πιστέψαμε εμείς στις ιδιότητες του φυτού της κάνναβης! Βλέποντας τα αποτελέσματα και την βοήθεια που προσέφεραν τα προϊόντα κάνναβης στους δικούς μας ανθρώπους, βρήκαμε ισχυρό κίνητρο να ασχοληθούμε με την καλλιέργεια της.

Σε υψόμετρο πάνω από 800μ. λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, σε ξηροθερμικό μικροκλίμα και με ιδιαίτερες εδαφολογικές συνθήκες, καλλιεργούμε τον εξαιρετικής ποιότητας, άσπορο και βιολογικό ανθό μας, με σεβασμό προς τη φύση και αφοσίωση στην ποιότητα.

Καλλιεργώντας το φυτό της κάνναβης, την αγαπήσαμε και βάλαμε ως στόχο να παράγουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα, ελληνικού – βιολογικού ανθού κάνναβης ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει ότι είναι περισσότερο από μία ψυχοτροπό ουσία.

Ώρα να αφήσουμε τυχόν στερεότυπα που έχουν απομείνει και να μάθουμε μαζί πόσο καλό μπορεί να μας κάνει η ένταξη της κάνναβης στη ζωή μας. Ας πιστέψουμε και ας δημιουργήσουμε ένα ποιοτικότερο και υγιέστερο μέλλον με αρωγό μας το φυτό της Κάνναβης.

Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα

Ανθός Βιομηχανικής Κάνναβης

Ανθοί με υψηλή συγκέντρωση τερπενίων, παραγωγή ατμού που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και το ασύγκριτο ορεινό άρωμα συνοψίζουν τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος τόσο αγνού όσο το περιβάλλον στο οποίο καλλιεργείται.

Έλαια Βιομηχανικής Κάνναβης

Το έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) διαθέτει πολλαπλά ευεργετικά οφέλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής είτε σαν καταπραϋντικό κατά τη θεραπεία σε διάφορες ασθένειες και δερματικές παθήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

14o ΧΛΜ Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας

Τ: 2311 245 851 – 697 579 8001

Mail: contact@hellenic-cannabis.gr

https://www.hellenic-cannabis.gr/

Αφήστε μια απάντηση