Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Ευρυπιδη Ματράκα το 2011, βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή Νέας Μηχανιώνας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και έχει σαν στόχο την προμήθεια μεγάλων επιχειρήσεων τροφίμων, ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης με φρέσκα λαχανικά και φρούτα .

 

 

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει περιλαμβάνει προμήθεια χύμα λαχανικών και φρούτων αλλά και συσκευασμένων που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας για τον τελικό καταναλωτή.

H εταιρία μας είναι πια σε θέση να διευρύνει ακόμη περισσότερο την κίνηση και διανομή και μεταπώληση των προϊόντων της και σε άλλα κεντρικά για μας σημεία εντατικής λιανικής.

Πάντα διατηρώντας τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την φροντίδα σε όλα μας τα προϊόντα σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την εξυπηρέτηση.

Την εταιρία πλαισιώνει ένας σημαντικός αριθμός απασχολουμένων σ’ αυτήν, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η γρήγορη μεταφορά των προϊόντων μέσω των οχημάτων της εταιρίας στους πελάτες της, αλλά και το ίδιο το προσωπικό προσπαθεί να διατηρεί πάντοτε σε αρίστη κατάσταση τα ιδία τα προϊόντα.

Έτσι επιτυγχάνεται πάντα η ικανοποίηση των πελατών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ν, Μηχανιώνα

Τ:2392033316

Mail: matrakasparadise@gmail.com

www.matrakasparadise.com

Αφήστε μια απάντηση