Ξεκίνησε η ανάρτηση των τελικών αποτελεσµάτων στα Σχέδια Βελτίωσης που ενσωµατώνουν τον συνολικό διαθέσιµο προϋπολογισµό (15%) µετά τις ενστάσεις.

Μέχρι στιγμής, σε τέσσερις περιφέρειες έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία. Πρόκειται για τις περιφέρειες Θεσσαλίας, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νησιών µε τα αποτελέσµατα να έχουν ως εξής:

Μετά και την πρώτη ανάρτηση αποτελεσµάτων στο Νότιο Αιγαίο (45 επιλέξιµες αιτήσεις, 23 επιλαχόντες και 4 απορρίψεις) , µόνο στο Βόρειο Αιγαίο δεν έχουν εκδοθεί οι πίνακες.

Οι επιλογές χρηµατοδότησης  για την υλοποίηση των επενδύσεων

Σχετικά µε τις επιλογές χρηµατοδότησης οι λύσεις είναι οι εξής:

Η τροποποιηση του προϋπολογισµού

Με την πρόσφατη 8η τροποποίηση των Σχεδίων Βελτίωσης ο προϋπολογισµός διαµορφώνεται ως εξής:

Σύνολο: 211.130.310 ευρώ

Το τελικό ποσό υπερδέσµευσης (230 εκατ. ευρώ και άνω) θα µοιραστεί µετά την έκδοση όλων των τελικών αποτελεσµάτων.  Στην Π.Ε Έβρου, στη νήσο της Ρόδου, στον ∆ήµο ∆οµοκού και στις ∆Κ Αγίου Κωνσταντίνου, Αγνάντης, Μενδενίτσας, Αγίου Χαραλάµπους και Ανάβρας του ∆ήµου Καµένων Βούρλων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας καθώς και στους ∆ήµους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίµνης – Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότ τας Ευβοίας, καλύπτεται, κατά προτεραιότητα, το σύνολο των επιλέξιµων αιτήσεων µε αντίστοιχη αύξηση του προϋπολογισµού των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.agronews.gr

Αφήστε μια απάντηση